به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ( وب دا ) ؛دکتر نسیبه یوسفیان- معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان اظهار داشت ؛ در راستای حفظ سلامت مصرف کنندگان و ارتقاء کیفیت محصولات غذایی پر مصرف در ایام نوروز، تمامی محصولات نمونه برداری شده توسط بازرسان معاونت غذا و دارو و مراکز بهداشتی، به آزمایشگاه کنترل مواد غذایی منتقل و مورد بررسی و آزمایش قرار گرفت.
وی در ادامه افزود ؛ در این خصوص ، دوهزار و ۱۸ آزمایش تخصصی بر روی 830 مورد نمونه های مواد غذایی،آشامیدنی و بهداشتی ارسالی به آزمایشگاه کنترل مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، انجام شد.
معاون غذا و دارو دانشگاه ، تصریح کرد ؛ از کل نمونه های دریافتی، 171 نمونه پس از آزمون، به دلیل عدم تطابق با ضوابط سازمان غذا و دارو و استاندارد های ملی، به عنوان نمونه نامنطبق تشخیص داده شدند.
وی در پایان ، یادآور شد ؛ آزمایشگاه مذکور ، با کادری مجرب،به عنوان آزمایشگاه تخصصی کنترل مواد غذایی در استان در راستای کنترل سلامت و بهداشت مواد غذایی و بهداشتی مشغول به فعالیت می باشد تا همشریان، مواد غذایی و بهداشتی را به صورت سالم و بهداشتی دریافت نمایند./ص
ثبت دیدگاه