پنج‌شنبه, 17 اردیبهشت 1405 Thursday, 7 May , 2026 ساعت تعداد کل نوشته ها : 50385 تعداد نوشته های امروز : 7 تعداد دیدگاهها : 2738×
ارسال ۲۴ تانکر آبرسانی و بیش از ۱۳۰ هزار بطری آب معدنی به یزد
14 فروردین 1404 ساعت: 21:40
شناسه : 304228
11
در پی تعرض به خط انتقال آب و تشدید بحران کم‌آبی؛

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای یزد از اعزام ۲۴ تانکر آبرسانی و ۱۳۰ هزار بطری آب معدنی از استانهای مختلف به یزد خبر داد.

پ
پ

 جلال علمدار افزود: در همان روزهای اولیه از شرکت های آبفای فارس و شیراز پنج تانکر، آبفای استان قم ۲ و آبفای کرمان سه تانکر اعزام شد. وی اظهار کرد: همچنین از شرکت های آبفای گیلان یک ، البرز ۲ ، تهران چهار ،اراک ۲ ، مازندران ۲ و زنجان هم یک تانکر ارسال شده است.

وی ادامه داد : همچنین از کاشان و خراسان جنوبی هم دو تانکر آبرسانی در حال اعزام به استان است.

علمدار از ارسال ۵۰ هزار عدد بطری آب معدنی از کرمانشاه و کردستان به استان خبر داد و اظهار داشت: همچنین از استان کرمان نیز در ۲ مرحله بیش از ۸۰ هزار بطری آب معدنی به استان ارسال شده است.

وی تصریح کرد: آب معدنی ارسالی به استان با مشارکت سپاه الغدیر، بسیج سازندگی ناحیه مقاومت شهید منتظر قائم و شهید الله‌دادی و همچنین پرسنل واحد مالی و پشتیبانی و انبار آبفا برای کمک به شهروندان یزدی در پی تعرض به خط انتقال آب و تشدید بحران کم‌آبی تخلیه شد.

وی با اشاره به همبستگی بین نهادهای مردمی افزود: این همکاری نشان‌دهنده عزم راسخ جامعه برای پشتیبانی از مردم یزد در شرایط سخت است و بحران بی‌آبی ناشی از تعرض به خط انتقال، نیازمند اقدامات فوری و هماهنگی همه جانبه دارد.

علمدار با بیان اینکه یک دستگاه بسته بندی تصفیه سیار آب از لرستان به استان ارسال شده است، گفت: وضعیت آب شرب استان بحرانی است و امیدواریم با صرفه جویی بتوانیم از قطعی گسترده جلوگیری کنیم.

تخریب تاسیسات آب انتقالی شرب یزد در شرق اصفهان، عصر شنبه هفته جاری موجب قطع آب یا کاهش فشار آن در سطح استان یزد شد؛ اکنون تمام چاههای آب استان وارد مدار شدند اما بسیاری از مناطق دور افتاده استان نیاز مبرم به آب شرب دارند ضمن آنکه سختی آب چاهها به گونه ای است که رنگ و بو و طعم آن را تحت تاثیر قرار داده هر چند به گفته مسولان بهداشتی و آبفای استان، آب سالم در اختیار مردم قرار می گیرد.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.