چهارشنبه, 16 اردیبهشت 1405 Wednesday, 6 May , 2026 ساعت تعداد کل نوشته ها : 50374 تعداد نوشته های امروز : 8 تعداد دیدگاهها : 2738×
اعتراف شریعتمداری به کدخدایی امریکا
11 اردیبهشت 1404 ساعت: 12:07
شناسه : 305950
8

کدخدایی امریکا، اعتراف تلخی است که حسین شریعتمداری لای اشتلم‌هایش پیچیده و امروز در کیهان منتشر کرده است…

منبع : امتداد
پ
پ

کدخدایی امریکا، اعتراف تلخی است که حسین شریعتمداری لای اشتلم‌هایش پیچیده و امروز در کیهان منتشر کرده است. روزی که روحانی همین حرف ساده را زد دلار هنوز ۸۰ هزار تومان نبود! سکه هم ۹۰ میلیون تومان نشده بود. شاید یک دهم این قیمت‌ها بود اما عمر و زندگی و جوانی یک ملت صرف همین دعواهایی شد که شریعتمداری‌ها راه انداختند تا جیب کاسبان تحریم پرتر و سفره مردم خالی‌تر شود. حالا هم تز می‌دهد که مکانیسم ماشه‌ای در کار نیست. مثل آن کسی که متاسفانه رییس دولت بود و می‌گفت تحریم نمنه؟ حالا که آن نمنه معلوم شده صبر کنیم تا ماشه شریعتمداری هم روشن شود؟

او امروز در کیهان نوشته:«انتظار آن بود و هنوز هم هست که تیم حقوقی وزارت امور خارجه کشورمان، با استناد به مستندات حقوقی یاد شده، بی‌اعتباری برجام را برای مجامع بین‌المللی و مخصوصاً شورای امنیت سازمان ملل اعلام کند و به حریف اجازه ندهد مکانیسم ماشه را از متن این توافق که با خروج آمریکا به کاغذ پاره شبیه است، بیرون آورده و در اوج وقاحت (و البته بی‌تدبیری ما‌) با این تفنگ بی‌فشنگ جمهوری اسلامی ایران را تهدید هم بکند!
۶- اکنون از برادران عزیز و محترم تیم مذاکره‌کننده کشورمان که قرار است با تروئیکای اروپایی نیز مذاکره کنند و بعضاً در اظهارات خود به احتمال استفاده حریف از مکانیسم ماشه(snapback) نیز اشاره‌ای داشته‌اند، می‌پرسیم که اولاً؛ مگر برجامی وجود دارد که مکانیسم ماشه آن قابل اجرا باشد؟! ثانیاً و با عرض پوزش مگر نمی‌دانید که اروپا از خود اختیاری ندارد
و بار دیگر، برای فریب ما، در نقش «پلیس بد»! ظاهر شده است؟! و‌… »

روزنامه جوان مثل عراقچی که خوش‌بینی محتاطانه دارد خیلی با احتیاط و بدون هیچ تحلیلی صرفا گزارشی خبری از تحولات پیرامون مذاکره ایران و امریکا منتشر کرده است:«عباس عراقچی، وزیر خارجه کشورمان بعد از سه دور مذاکره با هیئت امریکایی، قرار است روز جمعه نمایندگانی اعزام کند تا با نمایندگان سه دولت اروپایی ملاقات کنند؛ دیداری که نه در وین یا بروکسل بلکه در رم، پایتخت ایتالیا برگزار خواهد شد و به فاصله یک روز بعد هم، دور چهارم مذاکرات ایران و ایالات متحده را خواهیم داشت. عراقچی با اشاره به موضع منفی وزیر خارجه فرانسه گفته همین موضع‌گیری‌های غیرسازنده اروپاییان بود که باعث «کاهش نقش» آنها در مذاکرات شده است. به نظر می‌رسد عراقچی محتاطانه به جای واژگان حذف، از کاهش نقش استفاده کرده است.
چهارمین دور مذاکرات ایران و امریکا قرار است روز شنبه در رم، پایتخت ایتالیا برگزار شود؛ مذاکراتی که به رغم وجود اختلافاتی که عراقچی درباره آنها صحبت کرده و البته در حاشیه جلسه دیروز هیئت دولت این اختلافات را طبیعی خواند، با «خوش‌بینی محتاطانه» طرف ایرانی همراه بوده است.»

ما در اسراییل جاسوس داریم. تا دلتان بخواهد هم داریم. تعدادی از آنها هم بازداشت شده‌اند! یعنی روزنامه وطن امروز فقط مانده اسامی جاسوس‌ها را منتشر کند و گرنه کار دیگری نیست که در گزارش امروزش نکرده باشد:«این روزها در سرزمین‌های اشغالی افراد نظامی و غیرنظامی به دلیل مشکلات هویتی و چندپارگی جامعه انگیزه زیادی برای همکاری با نهادهای اطلاعاتی خارجی علیه رژیم اشغالگر پیدا کرده‌اند. این مساله از مدت‌ها قبل آغاز شده و همواره چالش‌هایی را برای رژیم صهیونیستی به وجود آورده است. پس از توفان الاقصی و شروع روندی که بسیاری از صهیونیست‌ها آن را وابستگی اسرائیل به منافع شخصی نتانیاهو توصیف می‌کنند، اعتقاد دارند هدف نتانیاهو از تداوم جنگ حفظ قدرت سیاسی است. این امر باعث افزایش انگیزه برای اقدامات علیه امنیت رژیم اشغالگر شده است. با اینکه مسائل اقتصادی بویژه در میان نظامیان ایجاد انگیزه قابل توجهی کرده است اما مقامات امنیتی رژیم صهیونیستی با توجه به عامل اقتصادی تلاش دارند مشکلاتی مانند کاهش اعتماد به اسرائیل و سران آن را پنهان کنند. »

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.