چهارشنبه, 16 اردیبهشت 1405 Wednesday, 6 May , 2026 ساعت تعداد کل نوشته ها : 50371 تعداد نوشته های امروز : 5 تعداد دیدگاهها : 2738×
تلاش‌های داخلی باشگاه پرسپولیس برای تبلیغات منفی علیه بانک شهر
5 خرداد 1404 ساعت: 22:12
شناسه : 307552
11

 اسنادی در اختیار فرهیختگان قرار گرفته که نشان می‌دهد از داخل باشگاه پرسپولیس تلاش‌هایی انجام شده تا با تحریک جامعه هواداری و کاربران فضای مجازی موجی از حملات روانی، تبلیغاتی و منفی علیه بانک شهر و مدیرعامل‌اش راه اندازی شود.

منبع : فرهیختگان
پ
پ

اسنادی در اختیار فرهیختگان قرار گرفته که نشان می‌دهد از داخل باشگاه پرسپولیس تلاش‌هایی انجام شده تا با تحریک جامعه هواداری و کاربران فضای مجازی موجی از حملات روانی، تبلیغاتی و منفی علیه بانک شهر و مدیرعامل‌اش راه اندازی شود.
در این پیام‌ها به ادمین‌های کانال‌های  پرسپولیسی سفارش داده شده که با انتشار پست‌های منفی، آتش زدن کارت‌های هواداری بانک شهر و انتشار فیلم آنها در شبکه‌های اجتماعی و کانال‌های مختلف، وجهه این بانک خراب شود.
حتی برای تحریک بیشتر این فعالان مجازی روی این نکته تاکید شده که برای جذب ستاره نیاز به بودجه دارند و بانک شهر کمکی به آنها نمی‍کند.

این در حالی است که این بانک خارج از تعهدات و سیستم پرداختی قانونی 100 میلیارد تومان برای شروع نقل وانتقالات به پرسپولیس پرداختی داشت و اسناد آن هم در رسانه‌ها منتشر شد.

حالا مدیران پرسپولیس باید در این رابطه شفاف اعلام کنند که از چنین تحرکاتی در ساختار اجرایی باشگاه اطلاع دارند؟

اگر می‌دانند و برخوردی نمی‌کنند که پس آنها شریک این اتفاق هستند‌.

اگر هم خبر نداشته‌اند که بدتر! این تصویری از فضای دور از انضباط و حرفه‌ای گری مدیریت پرسپولیس را به همه نشان می‌دهد.

الان کمترین کاری که هیات مدیره باشگاه می‌کند باید اخراج این فرد از باشگاه پرسپولیس باشد.

حداقل بخشی از عملکرد ضعیف خود را جبران کنند.

تلاش‌های داخلی باشگاه پرسپولیس برای تبلیغات منفی علیه بانک شهر - تلاش‌های داخلی باشگاه پرسپولیس برای تبلیغات منفی علیه بانک شهر - باشگاه پرسپولیس

 

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.