چهارشنبه, 16 اردیبهشت 1405 Wednesday, 6 May , 2026 ساعت تعداد کل نوشته ها : 50370 تعداد نوشته های امروز : 4 تعداد دیدگاهها : 2738×
بازگشت کارکنان دستگاه های اجرایی به فعالیت عادی از فردا
24 خرداد 1404 ساعت: 23:26
شناسه : 308499
2

رئیس سازمان اداری و استخدامی در بخشنامه‌ای به دستگاه‌های اجرایی اعلام کرد: در پاسخ به استعلام دستگاه‌های اجرایی در خصوص نحوه فعالیت دستگاه‌ها در شرایط فعلی، بر دایر بودن تمام ادارات و ارائه خدمات طبق روال معمول تأکید کرد.

پ
پ

علاءالدین رفیع‌زاده – رئیس سازمان اداری و استخدامی –  با اشاره بر دایر بودن تمام ادارات و ارائه خدمات طبق روال معمول از فردا تأکید کرد و گفت: نحوه فعالیت کارکنان دستگاه‌های نظامی، انتظامی، امنیتی، بهداشتی و درمانی بر اساس تصمیم‌گیری مراجع ذی‌صلاح خواهد بود.

همچنین در این بخشنامه بر امکان دورکاری کارکنان با تصمیم بالاترین مقام دستگاه اجرایی و استانداران و نیز شناورسازی ساعت کار نیروهای انسانی اشاره شده است، به نحوی که وقفه‌ای در فرآیندخدمات‌رسانی ایجاد نشود.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.