شنبه, 19 اردیبهشت 1405 Saturday, 9 May , 2026 ساعت تعداد کل نوشته ها : 50405 تعداد نوشته های امروز : 5 تعداد دیدگاهها : 2739×
اینترنت ایران مشابه کشورهای توسعه‌نیافته و جنگ‌‌زده است
12 مرداد 1404 ساعت: 10:29
شناسه : 311125
16

ایران با متوسط ۲۹۵میلی‌ثانیه در شاخص RTT در کنار کشورهای در وضعیت جنگ و کشورهای کم‌ترتوسعه‌یافته‌ی دنیا قرار گرفته است.

پ
پ

در بخش دیگر این گزارش به این موضوع اشاره شده که در گزارش‌های پیشین در بخش میانگین کیفیت اینترنت شاخص Round Trip Time را میان ۳۰۰هزار Origin پرتکرار میان کشورهای مختلف بررسی کرده‌اند و به میانگین کلی کشورها رسیده‌اند.

این شاخص میانگین زمانی که یک درخواست از کاربر به مقصد برسد و برگردد را می‌سنجد. به این ترتیب کیفیت تجربه‌ی کاربر براساس سرعت را بررسی می‌کند.

نمودار بالا نیز جایگاه ایران در شاخص RTT را در قیاس با کشورهای جهان را نشان می‌دهد که متاسفانه ایران فقط از کشورهای کوبا، ترکمنستان، کامرون، آنگولا، سودان و کنگو و اتیوپی، وضعیت بهتری دارد.

در این زمینه در گزارش آمده است:
«این بار برای اینکه وضعیت این شاخص در میان Originهای داخلی بدانیم، اطلاعات هزار Origin پرتکرار هر کشور را در ماه ژوئن استخراج کردیم. نتیجه آن شد که ایران با متوسط ۲۹۵میلی‌ثانیه در شاخص RTT در کنار کشورهای در وضعیت جنگ و کشورهای کم‌ترتوسعه‌یافته‌ی دنیا قرار گرفته است.»

 

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.