چهارشنبه, 16 اردیبهشت 1405 Wednesday, 6 May , 2026 ساعت تعداد کل نوشته ها : 50376 تعداد نوشته های امروز : 10 تعداد دیدگاهها : 2738×
پلمب عجیب کافه ساعدی‌نیا در گذر سامان تهران
8 بهمن 1404 ساعت: 14:09
شناسه : 322192
7

ورودی شعبه کافه ساعدی‌نیا در گذر سامان تهران با صفحات فلزی مسدود شده که جلوه تازه‌ای از پلمب واحدهای صنفی در پایتخت است.

منبع : انصاف نیوز
پ
پ

ورودی شعبه کافه ساعدی‌نیا در گذر سامان تهران با صفحات فلزی مسدود شده که جلوه تازه‌ای از پلمب واحدهای صنفی در پایتخت است.

این شعبه کافه ساعدی‌نیا در طبقه هم‌کف برج رقصان خیابان شریعتی تهران که گذر سامان نامیده شده است، به تازگی آغاز به کار کرده بود.

پس از ناآرامی‌های ۱۸ و ۱۹ دی ماه که اعلام شد شعب کافه ساعدی‌نیا «به دلیل انتشار مطالب تحریک‌کننده» پلمب می‌شود، فعالیت‌های این شعبه هم متوقف شد.

با این حال کمتر دیده شده که برای پلمب یک واحد تجاری، ورودی آن با صفحات فلزی‌ای که به هم جوش داده شده‌اند‌، مسدود شود.

برخی حقوق‌دانان به استناد سخنان رهبری نظام و رئیس‌جمهور پزشکیان که اعتراض را به رسمیت شناخته و حتی به معترضان حق داده‌اند، این نوع برخورد اخیر با ساعدی‌نیا را غیرقانونی می‌دانند.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.