شنبه, 19 اردیبهشت 1405 Saturday, 9 May , 2026 ساعت تعداد کل نوشته ها : 50406 تعداد نوشته های امروز : 6 تعداد دیدگاهها : 2739×
آیا کل عالم دست به دست هم داده‌اند که مقابل ما بایستند؟ شاید خودمان طوری رفتار کردیم که تمام جهان علیه ما است
29 بهمن 1404 ساعت: 18:01
شناسه : 323618
4
انصاری، معاون حقوقی پزشکیان:

انصاری تصریح کرد: حکومت موظف است با تدبیر، فشارها را مدیریت کند. بله، اگر دشمن بخواهد زور بگوید و تحکم کند، به ما جنگ تحمیل کند، ملت و نظام و رهبری در برابر آنان ایستادگی می‌کنند، آیا کل عالم دست به دست هم داده‌اند که مقابل ما بایستند؟ باید کمی فکر کنیم شاید ما طوری رفتار کردیم که تمام جهان علیه ماست.

پ
پ

مجید انصاری، معاون حقوقی پزشکیان تصریح کرد: آیا کل عالم دست به دست هم داده‌اند که مقابل ما بایستند؟ باید کمی فکر کنیم شاید ما طوری رفتار کردیم که تمام جهان علیه ماست.

انصاری با بیان اینکه کشور سال های سال است که درگیر تنش شده و مردم امروز از این همه تنش خسته‌اند؛ اظهار داشت: هرچند دستور رئیس‌جمهور برای مذاکرات به درخواست کشورهای دوست منطقه صادر و دور اول این مذاکرات انجام شد اما ایشان باید بیش از توجه به خواست دیگران به درخواست مردم کشور خودمان توجه کرده و به وعده‌های انتخاباتی خود عمل کند.

معاون حقوقی رئیس‌جمهور با اشاره به اینکه متاسفانه بسیاری از برداشت‌های سلیقه‌ای و شخصی از دین را جایگزین کل دین و برخی برداشت‌ها و تصورات در سیاست خارجی را جایگزین اراده و خواست ملت کرده‌ایم، گفت: دستگاه‌های اطلاعاتی و امنیتی کشور باید در رویکرد خود تغییر ایجاد کنند، سربازان عزیز گمنام امام زمان (عج) در رویکرد خود نسبت به مسائل امنیتی تجدیدنظر کنید.

وی افزود: به استفاده از مشاوره خارجی روی آوردیم، چرا که استقلال به معنای داشتن همه چیز به‌طور کامل نیست. بله، حرکت به سوی خوداتکایی ملی یک امر عقلایی است؛ امام و مقام معظم رهبری نیز بارها در سیاست‌های مختلف بر آن تأکید کرده‌اند. با این حال، هرگز این بدین معنا نیست که از قافله علم جهانی عقب بمانیم. اکنون فاصله‌ای بین نظام آموزش عالی و دانشگاه‌های ما با دانشگاه‌های معتبر جهانی ایجاد شده است، اگرچه تحریم‌ها دشمن بر ما تحمیل کرده است اما آیا هیچ راهی نبود که از شدت دشمنی‌ها و تحریم‌های پیچیده و منسجم جلوگیری کنیم؟ یکی از وظایف حکومتی، اتخاذ تدابیر عقلایی برای کاهش خصومت‌ها و مدیریت دشمنی‌هاست. نمی‌شود که بگوییم اینها دشمن، هستند و دشمنی می‌کنند، حکومت موظف است با تدبیر، فشارها را مدیریت کند. بله، اگر دشمن بخواهد زور بگوید و تحکم کند، به ما جنگ تحمیل کند، ملت و نظام و رهبری در برابر آنان ایستادگی می‌کنند، آیا کل عالم دست به دست هم داده‌اند که مقابل ما بایستند؟ باید کمی فکر کنیم شاید ما طوری رفتار کردیم که تمام جهان علیه ماست.

او ادامه داد: حکومت موظف است با تدبیر، فشارها را مدیریت کند. بله، اگر دشمن بخواهد زور بگوید و تحکم کند، به ما جنگ تحمیل کند، ملت و نظام و رهبری در برابر آنان ایستادگی می‌کنند، آیا کل عالم دست به دست هم داده‌اند که مقابل ما بایستند؟ باید کمی فکر کنیم شاید ما طوری رفتار کردیم که تمام جهان علیه ماست. اگرچه تحریم‌هایی دشمن بر ما تحمیل کرده است اما آیا هیچ راهی نبود که از شدت دشمنی‌ها و تحریم‌های پیچیده و منسجم جلوگیری کنیم؟ یکی از وظایف حکومتی، اتخاذ تدابیر عقلایی برای کاهش خصومت‌ها و مدیریت دشمنی‌هاست.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.