جمعه, 18 اردیبهشت 1405 Friday, 8 May , 2026 ساعت تعداد کل نوشته ها : 50400 تعداد نوشته های امروز : 8 تعداد دیدگاهها : 2739×
ضرورت بازنگری به خسارت‌های ناشی از برف سنگین و رانش زمین
22 اسفند 1395 ساعت: 15:54
شناسه : 42679
7

فرماندار سیاهکل با اشاره به فواید اجرای پروژه احداث جاده کارخانه سیمان به اسپیلی برای شهرستان سیاهکل، گفت: ترمیم مسیر جاده اسپیلی به گولک که از میان روستاها عبور می‌کند در اولویت برنامه‌های ما قرار دارد. به گزارش «بامردم»، مهندس «رضا اسلامی» در جلسه ستاد بحران شهرستان سیاهکل که با موضوع بازنگری به خسارت‌های ناشی […]

پ
پ

رضا اسلامی

فرماندار سیاهکل با اشاره به فواید اجرای پروژه احداث جاده کارخانه سیمان به اسپیلی برای شهرستان سیاهکل، گفت: ترمیم مسیر جاده اسپیلی به گولک که از میان روستاها عبور می‌کند در اولویت برنامه‌های ما قرار دارد.

به گزارش «بامردم»، مهندس «رضا اسلامی» در جلسه ستاد بحران شهرستان سیاهکل که با موضوع بازنگری به خسارت‌های ناشی از بارش برف سنگین و رانش زمین در قسمت‌هایی از محور سیاهکل به دیلمان برگزار شد، اظهار کرد: این جلسه پیش نیاز جلسه حضور مدیران ارشد استانی در شهرستان سیاهکل است و همه دستگاه‌ها باید مطالبات کارشناسی شده و دقیق ارائه دهند تا بتوانیم با برنامه‌ریزی صحیح بهترین استفاده را از حضور این مدیران به جهت رفع مشکلات و دریافت خسارت‌های شهرستان داشته باشیم.

فرماندار سیاهکل تصریح کرد: در این شهرستان بهار دیرتر و پاییز زودتر فرا می‌رسد و بازه زمانی ما برای عملیات و کارهای عمرانی بر خلاف دیگر شهرستان‌ها محدود است، پس باید با برنامه‌ریزی دقیق از اواخر فروردین ۹۶ به‌صورت ضربتی پروژه‌های عمرانی را آغاز کنیم.

وی خاطرنشان کرد: شهرداری‌ها بصورت چند شیفته در این اندک زمان باقی مانده تا پایان سال جهت ترمیم آسفالت‌ها و رنگ‌آمیزی مناسب جداول همت مضاعف داشته باشند.

این مقام مسئول با مژده دادن به مردم شهر سیاهکل، گفت: پیگیری‌ها و مذاکرات خوبی مضاف بر بودجه شهرداری جهت آسفالت کوچه‌های شهر سیاهکل در سال ۹۶ داشته‌ام که به محض نهایی شدن آن اطلاع‌رسانی می‌شود، تا بتوانیم اوضاع نابسامان و خرابی کوچه‌های این شهر را سامان دهیم.

وی خاطرنشان کرد: همه مدیران ادارات مکلف هستند براساس برنامه‌های مدون کمیته برنامه‌ریزی شهرستان، بودجه‌ها را هزینه کنند و هیچ مدیری حق جابجایی خودسرانه بودجه‌ها و برنامه‌ها را ندارد.

فرماندار سیاهکل تصریح کرد: نماینده مردم لاهیجان و سیاهکل توانست دستور خوبی از معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور جهت احداث جاده کارخانه سیمان به اسپیلی دریافت کند و بنده نیز مذاکرات خوبی را با رئیس سازمان برنامه و بودجه گیلان به جهت نهایی شدن این پروژه انجام داده‌ام.

اسلامی با اشاره به فواید اجرای این پروژه برای شهرستان سیاهکل، یادآور شد: ترمیم مسیر جاده اسپیلی به گولک که از میان روستاها عبور می‌کند در اولویت برنامه‌های ما قرار دارد، از این‌رو پیمانکار موشا و شرجوب آغاز به کار کرده است و جهاد کشاورزی و آب منطقه‌ای باید هماهنگی‌های لازم را جهت هرچه اصولی‌تر انجام دادن این پروژه‌ها در اسرع وقت انجام دهند.

ایسنا

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.