یادداشت دریافتی/موسیقی هنر بیان احساسات به وسیله ی صداهاست…
موسیقى تراوش احساسات و اندیشههاى آدمى و مبین حالات درونى وى مىباشد؛ موسیقى یا ترانه به هر نوا و صدایی گفته میشود که شنیدنی و خوشآیند باشد و انسان یا موجودات زنده را دچار تحول کند. موسیقی بیان احساسات انسان است به وسیله اصوات.
همین چند وقت پیش بود که دستور ممنوعیت اجرای کنسرت موسیقی و محدودیت های اجرای موسیقیایی در برنامه های فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی ابلاغ شد؛ این در حالی است که گویا این محدودیت و ممنوعیت ها فقط برای دانشگاه آزاد اسلامی معضل جامعه محسوب میشود چرا که همچنان در دانشگاه های دولتی شاهد اجرای کنسرت های موسیقی و بلیط فروشی هستیم.
آیا این محدودیت و ممنوعیت ها میبایست فقط برای دانشگاهی باشد که با گذشت ۲۵ سال از عمر پُربركت خود با داشتن حدود ۱۵۰۰۰۰۰ دانشجو، یعنی بیش از پنجاه درصد كل دانشجویان كشور، ۲۵۰۰۰ نفر عضو هیأتعلمی تمام وقت و نیمهوقت، بیش از ۱۰ میلیون مترمربع فضای آموزشی و رفاهی، حدود ۳۰۰۰۰ كارمند، بیش از ۳۵۰ واحد و مركز دانشگاهی در سراسر كشور، ۶۰۰ مدرسهی وابسته به دانشگاه آزاد اسلامی (مدارس سما)، و ۴ واحد خارج از كشور در كشورهای امارات، لبنان، انگلستان و تانزانیا در حال حاضر بهعنوان بزرگترین و جامعترین دانشگاه حضوری جهان شناخته میشود.
در حالی که بسیاری از دانشگاه های آزاد اسلامی حتی پس از دایر کردن رشته موسیقی آن هم با مشکلات و سنگ اندازی های فراوان همچنان شاهد محدودیت های بسیاری میباشند و با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم میکنند در همین حوالی صدای برگزاری کنسرت موسیقی در دانشگاه های دولتی به گوش میرسد.
به راستی آیا این چیزی جز تبعیض برای بزرگترین دانشگاه حضوری جهان است؟
پایگاه خبری تحلیلی با مردم :انتشار مطالب خبری و یادداشت های دریافتی لزوما به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای منتشر میشود.
ثبت دیدگاه