شنبه, 29 اردیبهشت 1403 Saturday, 18 May , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 41737 تعداد نوشته های امروز : 10 تعداد دیدگاهها : 2383×
برندسازی رشت از طریق برگزاری جشنواره‌های مدون | تدوین چشم‌انداز فرهنگی در رشت | وجود ۱۶ منطقه آسیب‌پذیر در رشت
  • 19 مهر 1396 ساعت: 1:16
  • شناسه : 95897
    0

    پنجمین جلسه کمیسیون فرهنگی شورای رشت با حضور مشاوران کمیسیون برگزار شد. به گزارش «بامردم»، از رشت رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر رشت در ابتدا با تبریک به مناسبت هفته نیروی انتظامی و انتخاب مسعود کاظمی به‌عنوان شهردار لاهیجان اظهار کرد: امیدواریم حضور کاظمی در لاهیجان منشأ خیرات و برکات باشد. محمدحسن عاقل منش […]

    پ
    پ

    تبلیغات در رشت - برندسازی رشت از طریق برگزاری جشنواره‌های مدون | تدوین چشم‌انداز فرهنگی در رشت | وجود ۱۶ منطقه آسیب‌پذیر در رشت -

    پنجمین جلسه کمیسیون فرهنگی شورای رشت با حضور مشاوران کمیسیون برگزار شد.

    به گزارش «بامردم»، از رشت رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر رشت در ابتدا با تبریک به مناسبت هفته نیروی انتظامی و انتخاب مسعود کاظمی به‌عنوان شهردار لاهیجان اظهار کرد: امیدواریم حضور کاظمی در لاهیجان منشأ خیرات و برکات باشد.

    محمدحسن عاقل منش با خیرمقدم به مشاورین کمیسیون فرهنگی شورای رشت اظهار کرد: کارگروه‌های تخصصی کمیسیون فرهنگی شورای رشت به‌زودی تشکیل و از نظرات سازنده چهره‌های فرهنگی در آن بهره‌مند خواهیم شد.

    وی با اشاره اینکه رشت باید به مقصد گردشگری تبدیل شود تصریح کرد: ماندگاری مسافران در رشت بسیار اندک است و باید به‌گونه‌ای حرکت کنیم که رشت و استان گیلان به مقصد گردشگری تبدیل شود.

    عاقل منش افزود: برنامه‌های مدون در بخش جشنواره‌ها ازجمله مباحثی است که می‌تواند در تبدیل رشت به قطب گردشگری بسیار تأثیرگذار باشد.

    رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر رشت گفت: این کار نیازمند همراهی دستگاه‌های دولتی و بخش خصوصی است و باید برنامه‌های یک‌ساله برای برگزاری جشنواره‌ها تبیین کنیم.

    به گزارش فارس در ادامه جلسه یکی از مشاورین کمیسیون فرهنگی شورای رشت نیز اظهار کرد: پیشنهاد می‌کنم در مباحث مختلف چشم‌انداز فرهنگی تعریف و تدوین شود.

    محمد قاسم پور افزود: چنانچه مباحث فرهنگی با چشم‌انداز مطرح و پیگیری شود یقیناً به نتیجه خواهد رسید.

     یکی دیگر از مشاوران کمیسیون فرهنگی شورای رشت نیز گفت: مشاوران کمیسیون فرهنگی قصد دارند باری از دوش شورای شهر بردارند.

    حجت‌الاسلام‌والمسلمین صادق دوستار افزود: در مباحث فرهنگی باید برنامه‌ریزی شود و متأسفانه باور فرهنگی در کشور ما وجود ندارد.

    وی بابیان اینکه قصد داریم در این کمیسیون گام‌های مؤثری برداریم بیان کرد: پیشنهاد می‌کنم در ابتدا به مناطق آسیب‌پذیر بپردازیم و متأسفانه باید بگویم در رشت ۱۶ منطقه آسیب‌پذیر وجود دارد.

    دوستار افزود: ما اخیراً در مبحث آسیب‌پذیری در دو منطقه رشت ورود کرده‌ایم و متأسفانه بحث طلاق یکی ازجمله آسیب‌های جامعه است.

    در ادامه رئیس کمیسیون فرهنگی شورای رشت نیز گفت: بردن امکانات در مناطق کم برخوردار، ایجاد اماکن ورزشی، پرداختن به سرای محلات و… ازجمله اقداماتی است که کمیسیون فرهنگی شورای رشت به‌منظور مقابله با مشکلات فرهنگی برنامه‌ریزی نموده است

    محمدحسن عاقل منش افزود: ما در تلاشیم تا با همفکری دیگر دستگاه‌ها بتوانیم آسیب‌های فرهنگی را کاهش دهیم.

    مدیر روابط عمومی شهرداری رشت نیز در این جلسه اظهار کرد: در حالی هفته کودک را جشن گرفتیم که در تابستان سال جاری اتفاقات ناگواری برای کودکان کشور رخ داد.

    فاطمه قدیمی گفت: پیشنهاد ایجاد شهر دوستدار کودک موضوعی است که به‌عنوان یک مادر تقاضا دارم کمیسیون فرهنگی شورای رشت به آن بپردازد.

     محمدحسن عاقل منش رئیس کمیسیون فرهنگی شورای رشت نیز با استقبال از پیشنهاد مدیر روابط عمومی شهرداری رشت گفت: امیدوارم با همراهی دیگر دوستان این کار نیز اجرایی شود.

    به گزارش فارس مدیرعامل سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری رشت نیز در ادامه این جلسه با اشاره به تقدیر از منتخبین جشنواره سفره برکت اظهار کرد: در یک کار ابتکاری و برای نخستین بار مسابقه‌ای با عنوان طراحی و عکاسی سفره ماه مبارک رمضان در دو بخش افطاری و سحری با عنوان سفره برکت برگزار شد.

    علیرضا حسنی افزود: در این مسابقه تعدادی از شرکت‌کنندگان با رأی هیأت داوران و تعدادی دیگر نیز با نظر شهروندان انتخاب شدند.

    وی با اشاره به برگزاری مسابقه شوق بندگی در رشت بیان کرد: در این مسابقه نیز تصاویر ارسالی با موضوع نماز عید فطر توسط داوران موردبررسی قرار گرفت.

    به گزارش فارس در جلسه کمیسیون فرهنگی شورای رشت ۹ نفر از برگزیدگان جشنواره سفره برکت و دو نفر از جشنواره شوق بندگی مورد تجلیل قرار گرفتند.

    در ادامه یکی دیگر از مشاوران کمیسیون فرهنگی شورای رشت نیز اظهار کرد: باید به مشکلات اصلی جامعه توجه کنیم.

    حجت‌الاسلام‌والمسلمین امیر چهری افزود: نگاه مردم نسبت به جایگاه شهرداری ظریف است و نسبت به برخی از چیزها گلایه دارند.

    وی بابیان اینکه در برخی از شبکه‌های مجازی نامه‌ها و حرف‌هایی مطرح‌شده که موجب ناراحتی مردم است گفت: مردمی که در کوچک‌ترین مباحث زندگی خود با دغدغه مواجه هستند از شنیدن این مسائل بسیار گله دارند.

    چهری با تأکید به تلاش مدیران برای رفع مشکلات مردم تصریح کرد: اگر بنده و یا هرکدام از مدیران امورات محوله خود را به‌درستی انجام بدهیم یقیناً بیشترین تأثیرات مثبت را بر روی جامعه خواهیم گذاشت.

    در ادامه رئیس کمیسیون فرهنگی شورای رشت با اشاره به اینکه دغدغه‌های فرهنگی موضوع مهمی است گفت: ما قصد داریم مباحث را به‌طور زیر بنایی بررسی و برطرف کنیم.

    مدیرعامل سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری رشت نیز در این جلسه با اشاره به برگزاری جشنواره‌های متعدد در رشت گفت: جشنواره کدو، جشنواره ماهیگیری و… ازجمله جشنواره‌هایی است که در رشت برگزارشده است.

    علیرضا حسنی با اشاره به اینکه برگزاری جشنواره‌ها و… در داخل محلات ازجمله اهداف سازمان‌ها است گفت: برگزاری نمایش‌های عاشورایی و تعزیه در ماه محرم از دیگر اقدامات سازمان فرهنگی _ورزشی شهرداری رشت است گفت: پنجاه هیئت در این مدت از کمک‌های سازمان فرهنگی شهرداری رشت برخوردار شدند.

    وی با اشاره به تشکیل نخستین تئاتر دائمی خیابانی در رشت گفت: قصد داریم به‌زودی نخستین تئاتر دائمی خیابانی در رشت را راه‌اندازی کنیم و سعی خواهیم کرد در اجرای آن از تمامی هنرمندان بومی استفاده شود.

    مدیرعامل سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری رشت برگزاری نخستین المپیاد ورزشی محلات از دیگر اقدامات سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری رشت دانست و بیان کرد: متأسفانه وجود برخی موازی کاری‌ها ازجمله مشکلاتی است که سازمان با آن درگیر است و به‌زودی و با نظارت شهردار رشت برطرف شود.

    حسنی عدم تفکیک ‌بودجه مناسب با حجم برنامه‌های سازمان فرهنگی شهرداری رشت را از دیگر مشکلات دانست و تصریح کرد: بدهی‌های مربوط به سال‌های گذشته از دیگر مشکلات پیش رو است.

    وی افزود: حدود ۱۲ ماه است که حق بیمه پرسنل سازمان فرهنگی پرداخت‌نشده است و تاکنون فقط یک میلیارد و 870 میلیون تومان از بودجه مصوب در اختیار سازمان قرارگرفته است که 870 میلیون بابت حقوق پرسنل و مابقی در راستای مباحث فرهنگی و ورزشی پرداخت‌شده است.

    معاون فرهنگی سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری رشت نیز با اشاره به مشکلات تیم‌های ورزشی شهرداری رشت اظهار کرد: زمان زیادی تا آغاز مسابقات لیگ باقی نمانده است اما متأسفانه هنوز البسه و هزینه‌های دیگر مربوط به تیم‌های شهرداری رشت پرداخت‌نشده است.

    حمید آزمون افزود: در حال حاضر ۶۹ نفر تحت قالب مربی ورزشی و… با سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری رشت در حال فعالیت هستند و اگر شهرداری بخواهد با آن‌ها قرارداد ببندد ممکن است بعدها از طریق محاکم قضایی و… پیگیری شود و مشکلاتی ایجاد گردد.

    وی بیان کرد: در این راستا و به‌منظور جلوگیری از بروز هرگونه مشکل احتمالی سعی کردیم با احیای باشگاه بتوانیم به‌صورت حرفه‌ای با بازیکنان قرارداد ببندیم.

    عضو کمیسیون فرهنگی شورای رشت نیز در جلسه امشب اظهار کرد: اساس تشکیلات در سازمان فرهنگی، پایانه‌ها و… و شرح وظایف سازمان‌های شهرداری رشت نیاز به بازنگری دارد و پیشنهاد می‌کنم شهرداری رشت کارگروهی را به‌منظور تجدیدنظر در خصوص ساختار سازمانی تشکیل دهد.

    احمد رمضان پور با اشاره به اینکه شهرداری رشت با مشکلات متعددی مواجه است گفت: وقتی می‌شنویم شهرداری رشت شش هزار نیرو دارد برای همه تعجب‌برانگیز است.

    وی بابیان اینکه اعضای شورا نباید در عزل و نصب‌ها دخالت کنند بیان کرد: نباید با استفاده از حربه استیضاح افراد را به شهردار تحمیل کرد و یقیناً پرداختن به چنین موضوعاتی موجب می‌شود تا فرهنگ مطالبه گری و پرسشگری در خصوص نیازهای شهر به‌درستی انجام نشود.

    رمضان پور افزود: تیم‌های ورزشی شهرداری باید زیرمجموعه سازمان فرهنگی باشند و امیدوارم با ساماندهی و برنامه‌ریزی اصولی بتوانیم مشکلات را برطرف کنیم.

     عضو دیگر کمیسیون فرهنگی شورای رشت نیز در این جلسه اظهار کرد: هنوز امضای شهردار رشت خشک نشده برخی از همکاران شورایی در حال تعرفه نیرو هستند.

    محمدحسن علیپور افزود: در شهرداری رشت شش هزار نفر پرسنل مشغول فعالیت هستند و بعد به‌طور پنهانی هرروز شاهد آمدن نیروهای جدید هستیم.

    به گزارش فارس یکی دیگر از اعضای کمیسیون فرهنگی شورای رشت اظهار کرد: سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری رشت بدهی فراوانی دارد.

    فاطمه شیرزاد افزود: متأسفانه شرایط مالی مناسب بر سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری رشت حاکم نیست و معتقدم ورزش باید در حوزه محلات پیگیری شود.

    وی با اشاره به اینکه بازیکنان تیم فوتسال بانوان نیز مطالبات خود را دریافت نکرده‌اند گفت: دو باشگاه حجاب و باقرآباد مختص بانوان موردتوجه‌ای و بی‌مهری در تخصیص مالی قرارگرفته‌اند و سازمان فرهنگی و ورزشی شهرداری رشت از عدم درآمدهای پایدار شهری در عذاب است.

    عضو کمیسیون فرهنگی شورای رشت افزود: علیرغم اینکه سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری رشت می‌تواند از طریق برخی از فضاهای موجود درآمد پایدار داشته باشد اما متأسفانه این فضاها از سازمان گرفته‌شده است.

    علیرغم داشتن چهره‌های برجسته ورزشی در شیرزاد با تأکید به اینکه توجه به ورزش محلات رشت باید مدنظر شهرداری باشد تصریح کرد: امیدوارم با آمدن نصرتی به‌عنوان شهردار رشت شاهد یک رویکرد جدید در بحث ورزش باشیم.

    وی خواستار برگزاری جلسه با پیشکسوتان ورزش رشت در کمیسیون فرهنگی شد و گفت: باید بخش ورزش کارکنان شهرداری از باشگاه فرهنگی ورزشی شهرداری رشت جدا شود و به موضوع پرداخت مطالبات سازمان فرهنگی ورزشی تأکیددارم.

    فرهام زاهد عضو دیگر کمیسیون فرهنگی شورای رشت نیز اظهار کرد: از چهره‌های تأثیرگذار که کارنامه‌های قابل قبولی دارند به‌عنوان مشاور در کمیسیون فرهنگی شورای رشت استفاده شود.

    وی بابیان اینکه روزهای بسیار سختی را سپری کرده است گفت: می‌خواهم بگویم قرار است با آقای جمشیدپور سرپرست سابق شهرداری رشت باید چگونه برخورد کرد.

    زاهد افزود: چگونه امکان دارد فردی به خودش نامه بزند و بعد در مصاحبه تلویزیونی از آش نخورده سخن بگوید.

    عضو کمیسیون فرهنگی شورای رشت با تأکید بر اینکه نباید چنین اتفاقاتی در شهرداری رشت تکرار شود تصریح کرد: شهر رشت درگذشته در مباحثی که مایه مباهات بود جزو اولین‌ها ثبت شد اما امروزه کار به‌جایی رسیده که در شبکه‌های طنز بی‌قانونی مورد تمسخر قرار می‌گیرد.

    زاهد با تأکید بر اینکه امانت‌دار ارزش‌ها باشیم گفت: از اعضای شورا تقاضا دارم با برخورد جدی با چنین مباحثی اجازه تکرار موضوعات این‌گونه را ندهند.

    به گزارش فارس در ادامه شهردار رشت نیز اظهار کرد: ۲۲ دستگاه متولی امر فرهنگ هستند و شهرداری‌های کشور بر اساس نیاز و علاقه‌مندی وارد حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی شدند و به‌نوعی کم‌رنگ و پررنگ بر اساس علاقه‌مندی‌ها مشغول به فعالیت هستند.

    مسعود نصرتی افزود: در اساسنامه سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری رشت به ورزش همگانی اشاره‌شده و وزارت کشور طی نامه‌ای شهرداری‌ها را از تیم داری منع کرده است.

    شهردار رشت با اشاره به اینکه در شهرهایی که تیم دارند بر اساس علاقه‌مندی به این کار می‌پردازند گفت: بر همین اساس پیشینه تیم داری که مغایر با نامه وزارت کشور در سال ۹۴ است موردبررسی قرارگرفته است.

    نصرتی افزود: باید به ورزش همگانی هم بپردازیم و به مابقی تیم‌ها نیز کمک کنیم.

     وی با تأکید به نقش سازنده مساجد و هیئت‌های مذهبی اظهار کرد: در قسمت فرهنگی با مساجد، هیئت‌های مذهبی همراه می‌شویم و تجربه‌ای که در هیئت‌های مذهبی است بسیار سازنده و تأثیرگذار است.

    نصرتی بابیان اینکه باید در کنار مساجد و هیئت‌ها قرار بگیریم افزود: مساجد باید به‌صورت ۲۴ ساعته باز باشند و با برنامه‌ریزی‌هایی که در این حیطه انجام می‌شود این بخش را پررنگ‌تر خواهیم.

    شهردار رشت با اشاره به مشکلات سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری رشت تصریح کرد: باید ابزارهای تبلیغاتی به‌طور مستقل در اختیار سازمان فرهنگی قرار بگیرد تا با ایجاد درآمد پایدار بتواند مشکلات مالی را برطرف کند و هزینه‌هایی که انجام می‌دهیم باید بر اساس درآمد تولیدی منطبق باشد.

    در خاتمه رئیس کمیسیون فرهنگی شورای رشت گفت: قصد داریم کارگروهی تشکیل و به شناسایی مراکز و ساختمان‌های میراثی و فرهنگی بپردازیم.

    به گزارش فارس شهردار رشت در ادامه گفت: در شهر یزد ۸۰۰ خانه میراثی وجود دارد که ۴۰۰ مورد از آن با مشارکت مردم موردبازسازی قرارگرفته و در حال حاضر به‌عنوان مهمانخانه، رستوران و… مورداستفاده است.

    مسعود نصرتی افزود: باید برای مردم رشت نیز در این خصوص جذابیت ایجاد کنیم و با دادن بخش‌های تشویقی به آنان ازجمله حذف عوارض و… اشتیاقشان را به مشارکت در چنین طرح‌هایی افزایش دهیم.

    فارس

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.