پنج‌شنبه, 17 اردیبهشت 1405 Thursday, 7 May , 2026 ساعت تعداد کل نوشته ها : 50383 تعداد نوشته های امروز : 5 تعداد دیدگاهها : 2738×
زن می تواند تا قبل از دریافت مهریه از تمکین خاص همسر امتناع کند
3 دی 1404 ساعت: 11:45
شناسه : 321052
4

-نمایندگان مجلس شورای اسلامی با اصلاح ماده ۱۰۸۵ قانون مدنی مصوب کردند: زن می‌تواند تا مهریه او تسلیم نشده از تمکین خاص امتناع کند.

منبع : ایرنا
پ
پ

نمایندگان در ادامه جلسه علنی امروز چهارشنبه مجلس شورای اسلامی ماده ۵ طرح اصلاح موادی از قانون نحوه اجرای محکومیت‌های مالی و قانون مدنی را با ۱۶۳ رأی موافق ۶۴ رأی مخالف و ۴ رأی ممتنع از ۲۴۷ نماینده حاضر تصویب کردند.

در ماده۵ این طرح آمده است: در ماده (۱۰۸۵) قانون مدنی مصوب ۸/ ۸/ ۱۳۱۴ عبارت «از ایفای وظایفی که در مقابل شوهر دارد» به عبارت «از تمکین خاص» اصلاح می شود.

بر این اساس ماده ۱۰۸۵ قانون مدنی این گونه اصلاح می شود: زن می‌تواند تا مهر به او تسلیم نشده از تمکین خاص امتناع کند مشروط بر اینکه مهر او حالّ باشد و این امتناع ‌مسقط حق نفقه نخواهد بود.

محمد باقر قالیباف رئیس مجلس اعلام کرد: ماده ۶ این طرح به دلیل اصلاحات ماده ۵ باید به کمیسیون قضایی بازگردد و اصلاحاتی در آن صورت گیرد از این رو این ماده به کمیسیون بازگشت.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.