پنجشنبه, ۳۰ فروردین , ۱۴۰۳ Thursday, 18 April , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 41350 تعداد نوشته های امروز : 2 تعداد دیدگاهها : 2369×
  • شعار سال

    شعار سال 1403

  • عجیب اما واقعی، زعفران را با یخ دم کنید!
    22 خرداد 1397 - 13:26
    شناسه : 129638
    0

    در اینجا شما را با روشی آشنا می کنیم که با استفاده از یخ می توانید زعفران را دم کنید و رنگ و طعم بیشتری از آن استخراج کنید.

    پ
    پ

    زعفران با یخ - عجیب اما واقعی، زعفران را با یخ دم کنید! - دم کردن

    از روش های مرسوم در مصرف زعفران دم کردن آن با آب جوش می باشد. به تازگی روشی از دم کردن زعفران با یخ پیشنهاد می شود که گفته می شود خوش رنگ تر و خوش طعم تر است. بعد از خواندن این مقاله از این روش استفاده کنید و  زعفران را با یخ دم کنید!

    دم کردن زعفران با یخ

    روشی که میتوان به عنوان نحوه مصرف زعفران که به تازگی از آن صحبت می شود اشاره کرد ،استفاده از یخ هست.

    در روش دم کردن زعفران با یخ بهترست زعفران را در ظرف شیشه ایی ریخته و به میزان زعفران موجود ،قالب های کوچک یخ را قرار داده و بگذارید تا قالب های یخ در دمای محیط آب شده و زعفران عصاره و رنگدهی خود را به آب بدهد.

    کسانی که این تجربه را داشته اند میگویند رنگدهی این روش برای زعفران بیشتر و رضایت بخش تر بوده است.

    blank

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.